AJANKOHTAISTA

TULOSSA: KEHITYSYHTEISTYÖN ABC-LUENTO

Aika: Lauantai 1. helmikuuta 2020 Paikka: Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna Koulutuspäivän sisältö: Mitä kehitysyhteistyö on 2020-luvun alkaessa? Mitä kansalaisjärjestö voi tehdä kehitysyhteistyön kentällä? Mitä pitää tietää hanketta suunniteltaessa? Mistä ja milloin voi hakea rahoitusta? Mitä yksityinen ihminen voi tehdä? Miten vapaaehtoistyöhön pääsee? Onko mahdollista päästä palkkatyöhön kehitysyhteistyöhankkeissa tai humanitaarisissa avustustehtävissä? Ohjelma aikatauluineen valmistuu joulukuun alkupuolella. Koulutus on avointa ja maksutonta kaikille kiinnostuneille. Koulutuksesta vastaavat Opintokeskus Visio ja Fingo sekä paikallisina järjestäjinä Hämeenlinnan Vihreät ry ja Janakkalan Vihreät ry Lisätietoja antaa Tarja Helanen, tarja.helanen (a) gmail.com

Aika: Lauantai 1. helmikuuta 2020
Paikka: Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna

Koulutuspäivän sisältö:

  • Mitä kehitysyhteistyö on 2020-luvun alkaessa?
  • Mitä kansalaisjärjestö voi tehdä kehitysyhteistyön kentällä? Mitä pitää tietää hanketta suunniteltaessa? Mistä ja milloin voi hakea rahoitusta?
  • Mitä yksityinen ihminen voi tehdä? Miten vapaaehtoistyöhön pääsee? Onko mahdollista päästä palkkatyöhön kehitysyhteistyöhankkeissa tai humanitaarisissa avustustehtävissä?

Ohjelma aikatauluineen valmistuu joulukuun alkupuolella. Koulutus on avointa ja maksutonta kaikille kiinnostuneille.

Koulutuksesta vastaavat Opintokeskus Visio ja Fingo sekä paikallisina järjestäjinä Hämeenlinnan Vihreät ry ja Janakkalan Vihreät ry.

Lisätietoja antaa Tarja Helanen, tarja.helanen@gmail.com